razvukla široki osmijeh

Bivša ljubav Johhnyja Deppa u rijetkom izlasku dok on proživljava dramu, a procurio je i pogrdan nadimak koji joj je dao

Vanessa Paradis - 4 Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Vanessa Paradis pojavila se na reviji Chanel Cruise u Monte Carlu nakon što se doznalo da ju je Johnny Depp nazvao "francuskom ucjenjivačkom pi***m".

Francuska pjevačica, manekenka i glumica Vanessa Paradis pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Dok njezin bivši Johnny Depp prolazi kroz pravu sudsku dramu, ona je uživala na reviji Chanel Cruise u Monte Carlu, na kojoj se pojavila u elegantnom izdanju i sa širokim osmijehom na licu. Vanessa je inače godinama zaštitno lice poznate modne kuće, pa njihove revije rijetko propušta.

Raspoloženje joj nije pokvario ni pogrdan nadimak koji joj je bivši dao, a procurio je na njegovu suđenju s Amber Heard. Naime, kao jedan od dokaza iznesen je e-mail koji je Johhny slao Eltonu Johnu i u kojem Vanessu naziva "francuskom ucjenjivačkom pi***m".

Paradis i Depp bili su u vezi 14 godina, no nikada nisu stali pred oltar, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Lily-Rose Depp (22) i sina Jacka Deppa.

Inače, Johnny Depp je tužio Amber Heard zbog njezina teksta u Washington Postu iz 2018. godine u kojemu je pisala o svojem iskustvu s obiteljskim nasiljem. Premda nije spomenula Deppa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu. Suđenje je u tijeku, a u javnost neprestano cure detalji.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS