Shrvana obitelj

Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati

showbuzz DNEVNIK.hr

NBA legenda Kobe Bryant izgubio je život prošlu nedjelju u strašnoj helikopterskoj nesreći zajedno s 13-godišnjom kćeri Giannom.

Cijeli svijet tuguje za Kobeom Bryantom i njegovom kćeri Giannom nakon što su im se životi prerano ugasili u stravičnoj helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.

Njihova je obitelj neutješna, posebno supruga Vanessa Bryant i njihove tri kćeri, od kojih je najmlađa rođena u lipnju prošle godine.

Vanessa dosad nije istupala u javnost, no prije nekoliko sati otvorila je profil na Instagramu te se oglasila o strašnom gubitku.

"Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima. Hvala vam za sve molitve jer ih svakako trebamo. Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri", započela je Vanessa pored obiteljske fotografije.

"Posve smo slomljene i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene, dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol."

"Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i iskreno voljeni. Blagoslovljene smo što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti."

"Nisam sigurna što nam život nosi i nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali probudimo se svakog dana pokušavajući nastaviti živjeti, jer Kobe i naša djevojčica Gigi osvjetljavaju nam put. Naša ljubav prema njima je beskrajna, nemjerljiva. Samo bih voljela da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti. Imati ih ovdje s nama, zauvijek", zaključila je Vanessa.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS