To je 'Fijasko'

Moćni glas domaće ljepotice - Vanda ima nova iznenađenja!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je itko i sumnjao zašto je tako važna uloga pripala baš njoj, moćni glas Vande Winter razuvjerio je i one najskeptičnije.

Iako se Vanda Winter već dokazala svojim glumačkim i pjevačkim talentom, upravo njena vokalna izvedba arije „Ave Maria“ iz rock-opere „Gubec-beg“ na proslavi ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, ušla je u povijest.

Vanda Winter je jedna od onih svestranih umjetnika koji se svemu što rade posvete s jednakim žarom pa je tako uz glumu njena velika ljubav i pjevanje. Nakon singlova „Sjena“ i „Ista priča“, Vanda se ponovo udružila s mladom talentiranom ekipom i snimila novi singl „Fijasko“ koji će se naći na njenom debitanskom albumu nakladi u Yammat records/Menart. Za glazbu su zaslužni Dean Berger i Marko Taraba, dok su za stihove pobrinule Nora Franko i Petra Lorber.

>> Vanda Winter izvedbom 'Ave Maria' prilikom svečanosti ulaska Hrvatske u EU raznježila mnoge!

'Fijasko je čvršća pop-balada s elementima rocka i gospela, a govori o svježem, novom početku s najniže točke u životu. Ustajanju sa samog dna s kojeg se, nasreću, može ići samo gore', komentira Vanda svoj singl.

Vanda Winter zadnjih godinu dana pažljivo priprema pjesme za album na čemu s njom rade Alen Balen i Emil Aleksander iz Yammata.

Vandin glazbeni identitet građen je godinama, a sav njen trud i kvaliteta pokazali su se već kroz prethodne singlove koji će zaokružiti njen album prvijenac krajem godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS