spektakularna poza

Lijepa plesačica u seksi kombinaciji zavodi s forom holivudskog glumca, a imun nije ostao ni naš poznati voditelj

Valentina Walme i Davor Garić In Magazin 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Plesačica Valentina Walme često oduševljava svojim seksi fotografijama, a mnogima je uljepšala izolaciju zbog koronavirusa.

Plavokosa ljepotica Valentina Walme (28), koju je publika upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", često uveseljava fanove svojim seksi objavama. 

"Kako si?", upotrijebila je poznatu zavodničku foru lika Joeyja Tribbianija iz popularne serije "Prijatelji". Jedna od najseksi hrvatskih plesačica usto je pozirala u blještavoj ružičastoj haljini s visokim prorezom dok je na nogama imala obične natikače. 

Njezina fotografija je naišla na oduševljenje, posebno muški dio obožavatelja. "Odlična odjevna kombinacija", "Kraljica. U karanteni kao zvijezda", "Sad sam mnogo bolje", "Vau. Divna si", "Spektakularna haljina i poza", "Pardon, vatrice", komentirali su. 

Komentarima se pridružio i poznati televizijski voditelj Frano Ridjan, kojeg trenutno publika gleda u showu "Tvoje lice zvuči poznato". "Kod tebe je ovo ostani doma fakat na visokoj razini", istaknuo je Ridjan. Valentina je odgovorila da ona to radi tako ili nikako. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS