Kakve su to promjene!

Uvijek je bila posebna, ali posljednjom transformacijom uspjela je nadmašiti samu sebe - ovako više ne izgleda

Adele (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adele je u posljednje vrijeme postala neprepoznatljiva, bilo da ima šminku na licu ili nema, ali mi smo se prisjetili nekoliko izdanja kojima nas je uspjela iznenaditi.

Britanska pjevačica Adele u posljednjih je nekoliko mjeseci svoje obožavatelje i javnost iznenadila drastičnom transformacijom uslijed koje je bila izgubila čak 40 kilograma i postala neprepoznatljiva.

Adele je jedna od onih zvijezda čija su se glamurozna izdanja uvijek poprilično razlikovala od onih opuštenih, u kojima je znala biti uhvaćena bez teške šminke na licu. Sa samog početka karijere pamtimo ju kao natapiranu brinetu s viškom kilograma, pomalo upitnog modnog stila, koji je s godinama ipak postao nešto profinjeniji.

Mediji su se početkom godine raspisali kako je Adele počela drastično mršavjeti nakon razvoda od Simona Koneckog. Par se rastao u travnju prošle godine nakon osam zajedničkih godina, od kojih su tri godine bili u braku. Adele i Simon roditelji su sinčića Angela. Nakon što je objavila fotografije, fanovi su se zabrinuli za njezino zdravlje, no pjevačica je otkrila kako je na rigoroznoj dijeti.

Sva njezina glamurozna i manje glamurozna izdanja potražite u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS