ostali su u dobrim odnosima

Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

Ben Affleck i Jennifer Lopez - 12 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Usred razvoda Ben Affleck i Jennifer Lopez viđeni su zajedno na ručku s njihovom djecom, a čini se da nakon svega pokušavaju ostati u dobrim odnosima.

Ben Affleck i Jennifer Lopez viđeni su zajedno po prvi put otkako su podnijeli zahtjev za razvod, upuštajući se u naizgled napeti razgovor u subotu u hotelu Beverly Hills.

Uhvaćeni su u trenutku kada se Ben nagnuo kako bi razgovarao s s bivšom suprugom, a kasnije, dok su sjedili u svom automobilu, Jennifer je snimljena u trenutku koji izgleda kao da je obrisala suze.

Dok su hodali do restorana, Ben je s ozbiljnim izrazom lica nešto govorio pjevačici, a nijedno od njih nije bilo oduševljeno paparazzima koji su ih okružili.

U društvu djece ručali su u Polo Loungeu. S Affleckom su bili kći Serafina (15) i sin Samuel (12), a s J. Lo njezini blizanci Emme i Max (16). Djeca, koja su se sprijateljila i jako dobro slagala tijekom veze i braka njihovih roditelja, sjedila su tijekom obroka za drugim stolom.

Zanimljivo je da su fotografi snimili i Jennifer Garner, bivšu Affleckovu suprugu i majku njegove djece, koja se nakon ručka odvezla sa svojom djecom. Nije jasno je li Garner bila na ručku ili je samo došla pokupiti svoju djecu.

Oproštaj djece je bio jako emotivan, s mnogo grljenja, a Jennifer Lopez je posebno dugo grlila najmlađeg Affleckovog sina Samuela.

Podsjetimo, Ben i Jennifer rastaju se nakon dvije godine braka, a papire za razvod podnijela je upravo glumica i pjevačica, koja je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike.

Nedavno su u javnost procurile i tajne braka koje otkrivaju zašto se rastaju, a pogledajte ih OVDJE.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ni kiša ih nije spriječila da se prošetaju zagrebačkom špicom, pogledajte tko je sve snimljen na glavnom trgu

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Celebrity Povijest se ponavlja? Nakon rasprodanog prvog, Aleksandra Prijović najavila je i drugi koncert u Splitu!

Povezana vijest Celebrity Sad je novi član žirija MasterChefa, ali ovo mu nije prvi put u najpoznatijoj kuhinji, sjećate ga se?

Povezana vijest Celebrity Nakon što je oženio sina, udaje se i kći Aljoše Asanovića: Sreću je pronašla s poduzetnikom, a već je objavila i fotke s djevojačke zabave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS