Stravična nesreća:

Uma Thurman objavila jezivu snimku nesreće sa snimanja "Kill Billa": "Mislila sam da sam paralizirana"

Uma Thurman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Uma Thurman optužila je Harveyja Weinsteina da je zataškao stravičnu nesreću u kojoj je mogla zadobiti trajna oštećenja. Quentin Tarantino dao joj je snimku nakon čak 15 godina.

Uma Thurman objavila je na svom Instagramu snimku sa snimanja filma "Kill Bill" iz 2002. godine. Na snimci se vidi nesreća koju je doživjela tijekom snimanja. Naime, vozila je jako brzo automobil i u jednom trenutku izgubila je kontrolu nad vozilom te je sletjela s ceste i zabila se u stablo. Nakon nesreće ostala je ležati na vozačkom sjedalu dok je članovi ekipe nisu izvukli iz auta.

Uma je na Instagramu napisala i da je do svega dovela nemarnost, a za sve krivi producenta Harveyja Weinsteina, govoreći da je on sve htio zataškati. Quentin Tarantino dao joj je snimku nesreće, svjestan da mu to može naštetiti. "Dao mi je snimku svjestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. Skrivanje ovog je neprihvatljivo. Krivi su Lawrence Bender, E. Bennett Walsh i Harvey Weinstein koji je lagao, uništio dokaze i nastavio lagati o šteti koju je ovo uzrokovalo", napisala je Thurman između ostalog na svom Instagramu.

U The New York Timesu opisala je nesreću, davši intervju protekle subote. U prvim trenucima nakon nesreće je, kaže, mislila da je paralizirana te je molila Tarantina da ne snima. On joj, kaže, snimku nije predao punih 15 godina. Nakon nesreće nosila je ovratnik, imala razbijena koljena i ogromnu kvrgu na glavi. Weinsteina je optužila i da ju je 2002. seksualno zlostavljao u Meksiku.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS