Tko bi nju zamijenio?

'Uhvati me panika kako ću mu dosaditi i da će naći - mlađu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u 2013. godinu doista je odlučila ući sa svim snagama - nakon svjetske turneje, koja je završila tek 3 dana prije Božića te premijere filma Parker, u kojem glumi s Jasonom Stathamom, Jennifer konačno može odahnuti.

'Nakon dvije godine u žiriju Američkog idola shvatila sam kako moj zadatak nije govoriti ljudima pjevaju li dobro ili ne. Ja sam pjevačica, plesačica i glumica i moje mjesto je na pozornici!', objasnila je svoju odluku da ugodnu poziciju u žiriju (na kojoj je navodno zaradila više od 35 milijuna dolara) opet zamijeni svjetlima reflektora.

'Sve je počelo kad sam prvi put čula pjesmu Dance Again. Trebao ju je pjevati Enrique Iglesias i morala sam ga tjednima moliti da mi ju ipak prepusti. Ta pjesma savršeno je utjelovila sve što mi se događalo u životu - težak razvod nakon kojeg sam skoro posrnula u depresiju i trenutak kad sam shvatila da je jedini način da se trgnem da zavolim samu sebe', iskrena je J. Lo.

>> J.Lo u uskom i pripijenom: Seksi 43-godišnjakinja!

A ljubavi oko nje doista ima - osim petogodišnjih blizanaca koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem, Emme i Maxa, Jennifer na turneji vjerno prati njezin novi dečko, skoro 20 godina mlađi Casper Smart.

'Uhvati me panika kako ću mu dosaditi i kako će naći mlađu. No trenutno mi pruža bezrezervnu ljubav i podršku, obožava moju djecu i sretni smo', kaže Jennifer. No, ova slavna pjevačica koja je na sceni puna dva desetljeća itekako ima čime nadmašiti i višestruko mlađe konkurentice. Jennifer sa svojom osobnom trenericom vježba svaki dan po minimalno sat vremena, jako pazi što jede ('izbjegavam sol i šećer, osim čipsa!') i obavezno spava barem 8 sati na noć.

'Moram znati da sad više nisam odgovorna samo za sebe, već za nas troje. Često idem spavati s klincima već oko 9 navečer, nakon crtića', otkriva ova latino diva. A kako je veliki pomak napravila i u modnom pogledu, itekako je svjesna.

'Da, sjećam se plišanih trenirki, velikih naušnica i kratkih topića. Nakon te faze uslijedio je neki Jackie Kennedy moment, a danas bih svoj stil opisala kao mix svega', objašnjava Jennifer koja u svoje omiljene dizajnere ubraja Zuhaira Murada, Lanvin i Valentina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS