tvrdi da je nevin

Uhitili glumca iz hit-filma zbog optužbi za ubojstvo, obitelj na internetu prikuplja novac za jamčevinu

showbuzz DNEVNIK.hr

Prema izvještaju policije, Johnny Oritz je navodno pokušao ubiti Briana Dukea tijekom incidenta koji je povezan s jednom bandom.

Glumca Johnnyja Oritza uhitili su zbog optužbi za ubojstvo, nakon što je priveden još u svibnju ove godine. Oritz je trenutačno na ispitivanju te je zadržan u ćeliji, javljaju američki mediji.

Prema izvještaju policije, glumac je navodno pokušao ubiti Briana Dukea tijekom incidenta koji je povezan s jednom bandom, piše Daily Mail. Muškarac koji je identificiran kao Armando Miguel Navarro optužen je da je kod sebe imao oružje kojim je muškarac trebao biti ubijen. Više detalja o ovom slučaju još nisu otkrili.

Glumac je istaknuo kako je nevin, a da izbjegne zatvor mora platiti preko milijun dolara. Njegova obitelj putem interneta pokušava prikupiti novac za jamčevinu.

Johnny Oritz najpoznatiji je po ulozi u filmu "Braking Bad: El Camino" koji je objavljen u listopadu prošle godine. Imao je ulogu i u trileru "Pepermint" u kojem je glumio s Jennifer Garner. Prvu ulogu ostvario je 2001. godine u biografskom filmu o Muhammadu Aliju u kojem glavnu ulogu ima Will Smith.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS