Dom napustila u strahu

Godinama je opsjednut pjevačicom: Uhićen muškarac koji je upao u kuću Nataši Bekvalac

Nataša Bekvalac (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nataša Bekvalac proživjela je u nedjelju neugodan susret s muškarcem kojeg je policija ubrzo privela. Rekao je da poznaje pjevačicu, a utvrđeno je da nije psihički stabilan.

Nepoznati muškarac koji je u nedjelju prijepodne upao u dom pjevačice Nataše Bekvalac (39) uhićen je, tvrdi srpski Blic

Naime, on je na vratima kuće u Čeneju zaobišao Natašinu majku Miru tvrdeći da je prijatelj i ušao. Pjevačica se šokirala kada ga je zatekla tijekom igre s kćerima Hanom (12) i Katjom (2). 

Kako piše Blic, muškarac je priveden na saslušanje, a policija je brzo utvrdila kako nije psihički stabilan. Ispričao je da poznaje pjevačicu i ubrzo je otkriveno da joj je godinama ostavljao neprimjerene komentare na društvenim mrežama. Na njezine je objave pisao kako ju "luđački voli". 

Nataša je bila potresena i uplašena nakon cijelog incidenta, pa je s kćerima napustila imanje na kojem je boravila zadnja dva mjeseca. "Bila je veoma uplašena, međutim, nije htjela to pokazati, a kada je vidjela da muškarac bježi iz njene kuće, istog trenutka je pozvala policiju", rekao je izvor za srpski Alo

  1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS