Čestitke!

Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

Lorena Jelusić - 5 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Dino Jelusić ovog je vikenda imao veliki razlog za slavlje. Udala se njegova sestra Lorena, a ništa nije prošlo bez glasa slavnog brata.

Naš pjevač Dino Jelusić ovog je vikenda imao veliko slavlje u obitelji. Naime, njegova sestra Lorena Jelusić stala je pred oltar s Filipom Smokvinom, a dio svadbe podijeljen je i na društvenim mrežama.

Svadbeno slavlje održano je u jednoj sali u Jablanovcu, a Lorena je na Instagramu podijelila nekoliko snimki i fotografija te otkrila da joj je Dino pjevao na svadbi.

Mladenka je u jednom trenu plesala i s ocem, a dok su oni plesali, svi gosti držali su prskalice. Više pogledajte u našoj galeriji.

Inače, osim sestre Lorene, Dino ima i brata Brunu. Svi troje dijele ljubav prema glazbi. Lorena je nastupala na dječjem Eurosongu 2005. godine s autorskom pjesmom ''Rock Baby'', sudjelovala je u nekoliko mjuzikala u Americi te je pomogla u pisanju Dinina albuma. Bruno, pak, svira klavir i gitaru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Povezana vijest inMagazin Spektakl kakav Zagreb ne pamti: Donosimo vam djelić atmosfere s koncerta svjetske senzacije, Eda Sheerana!

Povezana vijest Celebrity Veliki uspjeh Dina Jelusića u dalekom Japanu, evo kakvu su mu laskavu titulu dodijelili tamo!

 


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS