Žena puma

Udaja iz vedra neba: Zvijezda "Kuće od karata" u tajnosti izrekla svoje treće "sudbonosno da"

Robin Wright (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Robin Wright odlučila je iskušati treću bračnu sreću, udavši se za puno mlađeg Clementea Giraudeta.

Glumica iz hit serije “Kuća od karata“, Robin Wright izrekla je sudbonosno „da“ 18 godina mlađem odabraniku, menadžeru modne kuće Yves Saint Laurent Clementeu Giraudetu.

52-godišnjoj Robin ovo je treće vjenčanje, čija se tajna ceremonija održala u malenom francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu. Mladenka je blistala u čipkastoj vjenčanici, a svi su uzvanici bili odjeveni u boho stilu.

Vjenčanju su prisustvovali članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji, među kojima i glumičina kći Dylan Penn koja je dio atmosfere podijelila u kratkom videu na svom Instagram profilu.

Na snimci se ne vide mladenci već samo gosti i Dylan, koja nevjerojatno liči majci, kako se zabavljaju i plešu uz glazbu benda.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine kada su prvi put viđeni u javnosti. Vezom s Clementeom Robin je postala takozvana "žena puma", što je popularan naziv za starije dame "vrebaju" mlađe muškarce.

Robin iza sebe ima dva propala braka s kolegama glumcima, onaj s Danom Whiterspoonom koji je potrajao od 1986. do 1988. godine te sa Seanom Pennom od 1996. do 2010. godine.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS