Novi život

Udala se i rodila prije godinu dana – nitko nije znao!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Sajko - naša poznata i uspješna manekenka potpuno je promijenila svoj život. Postala je mama!

Kristina Sajko jedna je od najuspješnijih domaćih manekenki koje su uspjele i van Lijepe naše. 2010. pobjedila je u showu 'Project Runaway' kojeg vodi Heidi Klum, no nakon triumfa odlučila je svoj život okrenuti u drugom smjeru. Nakon desetogodišnje manekenske karijere, Kristina je uzela pauzu.

Prije godinu dana na svijet je donijela sina Roka kojega je dobila sa suprugom splitskom poduzetnikom Lukom Dvornikom. 'Luka i ja smo se upoznali preko zajedničke prijateljice koja mi je došla u posjet', kaže Kristina za Story, a par je za sada svoje obiteljsko gnijezdo svio u Silikonskoj dolini (industrijsko i tehnološko središte) pokraj San Francisca u Južnoj Kaliforniji.

'Uskoro ćemo svi natrag za Hrvatsku. Svakako bismo željeli da Roko krene u školu u Hrvatskoj i da odrasta tu jer je puno ljepše nego ovdje. U Americi je sve daleko i svugdje se mora ići autom. Djeca se ne igraju na ulici kao kod nas i uglavnom su po cijele dane sama kod kuće. želimo da Roko ima prijatelje i da bude samostalan. Ako sve bude u redu, vraćamo se u Hrvatsku u roku od tri godine', rekla je ponosna mama.

>> Trifunović i Sajko ipak nisu zajedno

Dok se to dogodi, Kristina ima posla u Americi. Trenutno radi kao menadžerica prodaje za iOS aplikacije. 'Project Runaway bio je moj zadnje veći posao i nakon pobjede odlučila sam se prestati baviti manekenstvom. Nakon svih tih godina nekako je došlo do zasićenja i smatrala sam da je vrijeme da se okrenem nekim novim stvarima', kaže Krstina Sajko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS