slučajnost ili?

Fanovi kraljevske obitelji brzo su uočili što nedostaje na fotografiji kojom su Harryju čestitali rođendan!

Princ Harry Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princ Harry, vojvoda od Sussexa, proslavio je svoj 40. rođendan, a fanovi kraljevske obitelji uočili su kako je za čestitku iskorištena slika s koje je izrezana Meghan Markle.

Princ Harry, vojvoda od Sussexa, u nedjelju je napunio 40 godina, a tim se povodom oglasila i britanska kraljevska obitelj. Na profilima na društvenim mrežama objavili su fotografiju odbjeglog princa, snimljenu 2018. godine, uz kratku čestitku.

Međutim, oni koji pobliže prate rad princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle brzo su uočili kako se radi o fotografiji s posjeta Dublinu s koje je izrezana 43-godišnja bivša glumica.

S druge strane, stručnjaci koji prate rad kraljevske obitelji vjeruju kako su tim potezom samo htjeli staviti u prvi plan princa Harryja zbog njegova velikog dana.

Tom objavom su mu javno čestitali rođendan tri godine od posljednjeg puta i dvije godine od općenitog spominjanja. Prema pisanju britanskih medija, godišnje čestitke za rođendan dobivaju samo radni članovi kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan Markle, koji su u braku od 2018. godine, odstupili su od kraljevskih dužnosti 2020. godine, a mlađi sin kralja Charlesa III. posljednji se put našao s ocem u veljači, nedugo nakon dijagnoze raka.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kraljevska obitelj čestitala je Harryju rođendan, evo što su javno objavili unatoč nesuglasicama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Minea je zbog ove modne kombinacije dobila brojne pohvale, a pratiteljima nije promakla ni njezina zavidna linija: "Manekenka!"

Povezana vijest Celebrity Omiljeni Joey iz Prijatelja snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri, u pomalo zapuštenom izdanju mnogi su ga jedva prepoznali

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik progovorila o svom velikom strahu: "Već sada znam da mi je ovaj život malo..."

Povezana vijest Celebrity Indira Levak otkrila što je od bivšeg supruga dobila za 51. rođendan, a uzvanicima je zabranila samo jedno!

Povezana vijest Celebrity Duško Tošić nakon razvoda progovorio o odnosu s Karleušom: "Meni je najbitnija stavka bila..."

Povezana vijest Celebrity Glamurozno izdanje zvijezde Kumova užarilo je društvene mreže, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS