U Cannesu

FOTO Seksi noge koje su pokorile crveni tepih

showbuzz DNEVNIK.hr

Kendji Girac, Stromae i Daft Punk od frankofonskih umjetnika te Pharrell Williams, Sia i One Direction od međunarodnih, glavni su dobitnici 16. dodjele glazbene nagrade NRJ organizirane u subotu u Cannesu, u Francuskoj.

Kendji Girac, zadnji pobjednik televizijskog showa 'The Voice', čiji je prvi album izašao u rujnu postigao velik uspjeh na tržištu, proglašen je 'otkrićem' godine, a njegova pjesma 'Color Gitano' 'pjesmom godine'. I Lenny Kravitz, koji je također došao u Cannes, dobio je počasnu nagradu.

Najgledaniji video spot na Youtubeu ima Katy Perry s 'Dark Horse'

Skupina Daft Punk je nagrađena u kategoriji 'frankofonska skupina/duet godine'. Na međunarodnoj razini, popularni muški britanski sastav One Direction također je drugu godinu zaredom proglašen 'međunarodnom skupinom/duetom godine', a Pharrell Williams 'međunarodnim umjetnikom godine'. Onedirectionovci ovog puta nisu bili u punom sastavu budući da je Louis Tomlinson bolestan pa su tako crvenim tepihom prošetali Harry Styles, Niall Horan, Zane Malik i Liam Payne. Louis se fanovima ispričao putem Twittera.

Na dodjelu nagrada stigla je i poznata pjevačica Katy Perry, koja je svojim dugim nogama u kratkoj bijelo-zlatnoj haljinici privukla pozornost okupljenih.

Australka Sia je pak osvojila dvije nagrade, za 'međunarodnu pjesmu godine' (za 'Chandelier') i nagradu za 'međunarodnu umjetnicu godine'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS