Žena zmaj!

Bivša Viktorijina anđelica pokazala sve svoje čari u mikrobikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi

Tyra Banks (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Supermodel Tyra Banks skinula je gotovo sve sa sebe i pozirala u nizu vrlo malenih bikinija.

Slavni supermodel i bivša Viktorijina anđelica Tyra Banks (45) poznata je po svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, bujnim oblinama i naglašavanju prirodnog izgleda.

Očito je manekenka odlučila sve to stopiti u jedno i za glamuroznu kampanju kupaćih kostima sa sebe skinuti gotovo sve pritom naglasivši svoje raskošne ženske atribute. 

U nizu provokativnih fotografije koje je objavila na Instagramu Tyra je naglasila svoje obline jedva ih zadržavajući prekrivenima. Maleni bikiniji i uski kupaći kostimi savršeno su naglasili Tyrinu zavidnu liniju dok se ona kupala u kristalno plavim tropskim vodama. 

Da uzdahe muškaraca i žena mami već više od dva desetljeća, nije nikakva tajna, no Tyra je ovim objavama otkrila da joj je ovo bilo jedno od najdražih snimanja u životu. Vjerojatno zato što u posljednje vrijeme zrači samopouzdanjem. 

Ipak, nije Tyra uvijek bila spremna pozirati u ovako izazovnim izdanjima. Krajem 2018. Tyra je fotografirana u neprepoznatljivom izdanju dok je hodala ulicama New Yorka. Bez trunke šminke i u naizgled prljavom izdanju prošetala je ulicom, no nije uspjela izbjeći paparazze

Ipak, ovim snimanjem Tyra je ipak još jednom dala do znanja kako njezini dani modelinga nisu odbrojeni. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Priča o hotelu koji pamti sve i svašta: Od istrošenih bokserica slavnog redatelja do vrućih scena u bazenu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS