Lu na tronu!

Imamo pobjednicu treće emisije: ''Nisam očekivala, ali htjela sam da se isplati učenje ove znojne koreografije''

Lu Jakelić Nova TV 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Iza nas su zasad tri emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', kao i treća pobjednica, a ovoga puta na tron se popela Lu Jakelić.

U trećoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najviše bodova osvojila je Lu Jakelić, te će u njeno ime Nova TV donirati 10 000 kuna udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom ''Mali princ'' iz Đurđevca.

Goran Navojec komentirao je pobjednički nastup u kojem je Lu nastupila kao Ciara: ''Bilo je dinamično, energično, šokantno, frapantno, uz sve to šarmantno i nonšalantno!'' Indira je rekla kako je prestala disati gledajući nastup te osim što je nakon nastupa najavila visoku ocjenu, dodala:

''Skidaj se, želim taj kostim!'' Igor se također složio da je bila više nego odlična te primijetio jednu stvar: ''Gledajući taj spot razmišljao sam kako je super taj spot, ljudi plešu genijalno, i kako su oni to vježbali sigurno barem mjesec i pol, dva, snimali ga negdje 16 sati, ako ne i tri dana. I onda dođeš ti i znam da si ti vježbala sedam dana i snimala tri minute i izgledala možda i malo bolje nego u spotu…''

Nives je rekla: ''Meni je ovo bilo hipnotizirajuće. Savjetovala bi ti da ti jednom izbaciš pjesmu u ovom điru. Ti si rođena za svjetsku scenu!''

Pobjednica prošle emisije Lana Klingor ove je nedjelje postala Rihanna i otpjevala njezinu pjesmu ''Diamonds'', a uspjela je skinuti njezin sneni pogled i vokal. 

Marina Orsag izvela je hit ''Taki taki'' latino glazbenika Ozune. 

Marko Braić podsjetio nas je na spot grupe Outcast. 

Fabijan Pavao Medvešek transformirao se u Claudiju Beni što je bio pravi urnebes, pogledajte i sami. 

No to nije sve.

Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji napokon je bio u muškoj transformaciji. Na binu showa stigao je kao, ni manje ni više, već Ricky Martin. 

A pozitivu nam je u studio unijela i Neda Parmać. Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca - Mladen Grdović i Bepo Matešić. Slušali smo pjesmu ''Nije u šoldima sve''. 

Mario Valentić kao Billy Idol zabavio je sve prisutne. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS