''NEMOJ SE PREDAVATI''

Nives Celzijus usred nastupa pala u nesvijest

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus oglasila se putem društvenih mreža.

Veselja i zabave tijekom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ovog puta nije nedostajalo. Pobjedu je zasluženo odnio Dalibor Petko zahvaljujući transformaciji u Amy Winehouse i pjesmi ''Valerie'' s kojom je oduševio žiri i gledatelje. ''Ja sam u šoku. Ja zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu! Ti si nju stvarno skinuo i glasovno!'', kazala je pridružena članica žirija Mia Kovačić.

Svoj maksimalan trud dala je i Nives Celzijus koja je ovoga puta bila Severina, a otpjevala je pjesmu ''Paloma Nera''. Sandra Bagarić je zaključila kako je skinula sve njezine pokrete te joj čestitala na plesanju u paru i pjevanju. Tijekom bodovanja veliko priznanje i ocjenu simpatičnoj Nives dao je Dalibor Petko. No, tijekom izvođenja pjesme nije bilo sve teklo tako glatko kao što se činilo. Što sve stoji u pozadini cijelog nastupa objasnila je Nives na svom Instagram profilu.

"A i naša diva ne može uvijek biti savršena. Sorry Seve, ali danas fakat nije bio tvoj dan. Čestitke mom dragom Daliboru Petku. Uvijek me beskrajno zabavljaš. Hvala ti i za 5 bodova. Možda je u redu da i objasnimo zašto jer me malo smeta uporaba riječi "kalkuliranje" u nekim od komentara. Ne, Dalibor Petko nije netko tko kalkulira. Petko je dao tih 5 bodova jer se kao najbolji prijatelj suosjećao i brinuo za mene u toj situaciji. Naime usred nastupa sam pala u nesvijest i bilo je pitanje hoću li uopće uspjeti snimiti svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za 5, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipe ne ostavim na cjedilu. Vjerojatno bi većina od vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo", napisala je Nives i prodobila brojne pohvale od svojih fanova.

 

''Ma kakva Seve, ti si za nju ljepotica'', ''Bravo Nives svaka čast, najjača si od svih tamo'', ''Nives, nemoj se predavati ,budi svoja. Jednom ćes i ti pobjediti. Haijinica ti je slatka'', zaključili su fanovi.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS