TLZP

"Poboljšana verzija mene": Zečić oduševljen izvanrednom Mijom

showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Anočić Valentić utjelovila je u drugoj epizodi TLZP-a Dražena Zečića, koji je komentirao njezin nastup.

U drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" glumica Mia Anočić Valentić dobila je pohvale žirija za nastup s pjesmom "Pokidat ću lance sve". Mia je utjelovila Dražena Zečić, koji je za Dnevnik.hr komentirao njezin nastup.

"Mia je poboljšana verzija mene, bravo Mia. Ta energija, taj pokret. Potpuno je ušla u lik i bila je točna u pjevanju. Izgleda ljepše od mene. Meni je ovo bilo zabavno, a gledao sam uz svoju obitelj, koja obožava TLZP. Treba puno truda da bi se imitacija odradila i zato joj čestitam. Čudno je gledati kako te imitiraju, ali ona je to odlično odradila. Najbolji trenutak mi je bio kad je ušla u studio. Baš se vidjelo da je ušla u lik i ušla je s energijom", komentirao je Zečić.

Nastupom šarmantne glumice bio je dirnut i žiri. "Ja sam duboko dirnut ovom pjesmom! Potresen sam! To su neke ljubavne dubine koje samo Dražen Zečić može dosegnuti. Ulazak u lik i djelo Dražena Zečića ste odradili na jednom jako visokom i profesionalnom nivou. Bili ste šarmantni, duhoviti, zabavni i većim dijelom pjesme i točni, briljantni", komentirao je Goran, a Sandra joj je poručila: "Mia, ti kao da si glumica! Toliko si dobro zaronila u tekst, u interpretaciju, u mušku energiju, glasovno si duboko. Intonativno si bila ovaj put stvarno perfektna. Ovo je bilo sjajno!".

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS