otrov za žene

Burak silazi s trona! Turski seks-simbol zaludio djevojke diljem svijeta

showbuzz DNEVNIK.hr

Sukru Ozyuldiz tek se nedavno pojavio na sceni, a njegova popularnost planula je u rekordnom roku.

Burak Ozcivit ima opaku konkurenciju. Na sceni se pojavio 29-godišnji turski glumac Sukru Ozyuldiz koji bi uskoro Buraka mogao skinuti s trona najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Sukru je već sada stekao titulu seks-simbola u Turskoj, a njegova popularnost seže i van granica Turske.

Fatalni Turčin zaludio je žene diljem svijeta koje pomno prate svaki njegov korak na društvenim mrežama. Samo na Instagramu Sukru ima više od milijun pratitelja, a osim Turkinja obožavaju ga i Grkinje i to zbog njegovog grčkog podrijetla s majčine strane. Osim izgleda krasi ga i neosporan talent pa ga mnogi već sada nazivaju jednim od najtalentiranijih turskih glumaca.

Pripadnice nježnijeg spola Ozyuldiz privlači i istančanim ukusom za modu. Često se nalazi na samom vrhu top-lista najbolje odjevenih muškaraca u Turskoj, a unatoč svim epitetima koji ga prate i dalje je ostao skroman i prizeman zbog čega će ga djevojke, sigurni smo, voljeti još i više.

No, na žalost mnogobrojnih obožavateljica Sukurovo srce prije nešto više od godinu dana osvojila je predivna stilistica Rabija Yaman. Njihova ljubav započela je nakon dugogodišnjeg poznanstva, a par već planira i vjenčanje koje bi se trebalo održati već iduće ljeto.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS