Kontroverzni navodi

Otkriveno tko je ubio Tupaca? Nije bio prava meta, za sve kriva pohlepna žena?

showbuzz DNEVNIK.hr

Tupac nije bio meta ubojstva? Njegovu smrt brojni obožavatelji diljem svijeta oplakuju i danas.

Prošla je 21 godina otkako je ubijen Tupac Shakur, a sada je, čini se, poznato tko je ubojica. Prema tvrdnjama Mariona Sugea Knighta, nekadašnjeg vlasnika izdavačke kuće Death Row, Tupaca su ubili Knightova bivša žena Sharitha i šef osiguranja Death Rowa Reggie White Jr.

Da podsjetimo, Tupac i Knight vraćali su se u rujnu 1996. godine s gledanja boksačkog meča Mikea Tysona u Las Vegasu, kada je na njih pucano iz jurećeg automobila. Knight tvrdi, preko svog odvjetnika, da dugi niz godina znao da iza ubojstvaTupaca stoje Reggie i njegova bivša žena Shakirtha. Daily Mail prenosi i da odvjetnik ima detaljne informacije o ubojstvu Notoriousa B.I.G.-a, koje se dogodilo 1997. godine.

Suge Knight trenutno je u zatvoru zbog prometne nesreće koja je završila smrću, a dosad je govorio o tome kako misli da zna tko bi mogao biti Tupacov ubojica. Prvi put je imena javno obznanio u dokumentarcu "Tupacovo ubojstvo: Bitka za Compton", redatelja Michaela Douglasa Carlina i Richarda Bonda. Tvrdi da je prava meta ubojstva bio on, a ne Tupac. U dokumentarcu se mogu čuti i sumnje detektiva Russella Poolea, koji je također sumnjao na Sharitu i Reggieja. Poole je tvrdio da Suge i Sharita tada još nisu bili razvedeni, kao i da bi, u slučaju njegove smrti, sve pripalo Shariti pa je u tome vidio veliki motiv. White je sve navode odbacio.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS