Baš zanimljivo

Atraktivne blizanke hrvačice pozirale u dosad neviđenom izdanju, jedan detalj zaokupio fanove

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate hrvačice Nikki i Brie Bella zatrudnjele su u razmaku od tjedan i pol, a svoje trbuhe su odmjerile u badićima.

Hrvačke zvijezde Nikki i Brie Bella (36), koje su poznate kao “The Bella Twins”, su zatrudnjele u razmaku od samo tjedan i pol.

Atraktivne jednojajčane blizanke su se pohvalile na Instagramu kako su se društveno izolirale u svojim domovima u Los Angelesu dok traje epidemija koronavirusa. “Najbolja stvar je kada ti je sestra susjeda što možete skupa hibernirati. Nadoknadite skupa propuštene meditacije i provodite vrijeme na kvalitetan način. Pronalazite mir usred kaosa. Šaljem ljubav i svjetlost mojoj Bella vojsci”, napisala je Brie na Instagramu. 

16 minuta mlađa blizanka je pozirala u badiću sa sestrom Nikki tako su naslonile svoje trudničke trbuhe jedan na drugi. Njihova fotografija je raznježila fanove. “Predivne djevojke”, “Sretna sam zbog obje”, “Sigurno ste uzbuđene što ćete u isto vrijeme proširiti svoju obitelj. To je tako divno”, “Obje sjajite”, “Preslatke ste”, komentirali su.

Nikki je podijelila emotivnu objavu na Instagramu istaknuvši da je čim se pojavio koronavirus prvo pomislila na sigurnost svog djeteta. Dodala je kako su ona i sestra Brie morale otkazati puno obveza, ali da je to bilo ispravno.

“Ovo je vrijeme žrtvovanja i pomoć. Sjetimo se naših starijih i pomozite im ako možete. Ovo je vrijeme hiberniranja, zbližavanja, dijeljenja i što je najvažnije, moramo dati sve od sebe da budemo nesebični i miroljubivi”, zaključila je Nikki.

Starija blizanka očekuje prvo dijete s ruskim plesačem Artemom Chigvintsevom (37) u kojeg se zaljubila dok joj je bio partner u showu “Ples sa zvijezdama”.

Brie je od 2014.u braku s profesionalnim hrvačem Danielom Bryanom (38), a supružnici već imaju kćer Birdie (3).

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS