Blista!

Trudna supruga Ćalete-Cara očarala sve u jednostavnoj kombinaciji, a pokazala je i zanimljivu tetovažu

showbuzz DNEVNIK.hr

Trudna Adriana Đurđević oduševila je pratitelje prizorima s plaže i udijelili su joj brojne komplimente.

Adriana Đurđević (29) često dijeli fotografije na Instagramu i izaziva divljenje svojih pratitelja jer blista u trudnoći. 

"Jednostavnost", napisala je supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara (24). Lijepa pravnica je pozirala na plaži u Marseilleu u dugoj bijeloj haljini koju je uskladila sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. 

Na jednoj od fotografija je pokazala i zanimljivu tetovažu uz zglob desne ruke. Naime, Adriana je tetovirala nogometnu loptu i otkucaje srca. 

Kao i uvijek pratitelji su nogometaševu suprugu počastili mnoštvom komplimenata. "Najljepša trudnica", "Anđeo", "Diva", "Kao sirena", "Wow", "Posebna", komentirali su. 

Inače, Adriana je do nedavno uživala u odmoru s mužem na grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno oduševljavala svojim objavama. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS