Legende se vraćaju!

Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Nova TV 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Igor Mešin, Nives Celzijus, Goran Navojec, Frano Ridjan, Maja Šuput i Indira Levak transformirali su se u neke od najvećih legendi jer one se vraćaju u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Ususret uzbudljivoj novoj, šestoj sezoni popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja donosi brojne novosti, i sami voditelji i članovi žirija prošli su kroz zahtjevan proces transformacije, a sve to je bilo u svrhu snimanja spota za šestu sezonu showa Nove TV.

Igor Mešin, nekadašnji voditelj, a sada član četveročlanog žirija stao je ''u cipele'' legendarnog Johna Lennona. Susreo je tako u restoranu popularni član Beatlesa jedinstvenu Marilyn Monroe koju je sjajno odglumila pjevačica, i članica žirija Nives Celzijus.

Njihov kolega Goran Navojec dobio je priliku na trenutak osjetiti kako je to biti Elvis Presley dok se voditelj showa Frano Ridjan transformirao u Freddieja Mercuryja.

Da Maji Šuput stoji sjajno i crna perika, vidjet ćete u spotu u kojem je odglumila legendarnu Amy Winehouse. Hrvatska Tina Turner je Indira Levak, a kako se snašla u ulozi ove mega popularne zvijezde pogledajte u spotu koji najavljuje još zabavniju sezonu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Maja Šuput u novoj ulozi: ''Da mi je to netko rekao prije nekoliko mjeseci, rekla bih da je lud!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS