Hoće li ga poslušati?

Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!"

Tony Cetinski - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tony Cetinski obznanio je svojim prijateljima i obožavateljima da odlazi s Facebooka i Instagrama na neke druge društvene mreže

Naš popularni pjevač Tony Cetinski u posljednje je vrijeme putem najpopularnijih društvenih mreža iznosio svoje stavove, otkrivao navodne teorije zavjere, između ostalih i one o koronavirusu, cijepljenju, čipiranju, a pozivao je i na molitvu za američkog predsjednika na odlasku Donalda Trumpa.

No čini se kako se odlučio na novi potez i sada je najavio da odlazi s facebooka i Instagrama na neke druge platformu jer mu se ove više očito ne sviđaju i ne odgovaraju mu.

"Važna obavijest. Lagano se mičemo s facebooka na neku nekompromitiranu novu platformu!!! Vidimo se na “MeWe” ili “Gab”. Odviknimo se od facebooka i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultracenzurom!! Pridružite mi se na MeWe! To je jedina društvena mreža izgrađena na povjerenju, kontroli i ljubavi", napisao je Tony i pozvao istomišljenike da mu se pridruže.

VAŽNA OBAVIJEST Lagano se mičemo sa FB-a na neku nekompromitiranu novu platformu !!! Vidimo se na “MeWe” ili...

Objavljuje Tony CetinskiČetvrtak, 12. studenoga 2020.

"Bilo je i vrijeme. Facbook nije za istinu. Što će nam onda?", "Jao, Tony Cetinski, ja ionako kasnim s društvenim mrežama najmanje jedno desetljeće, a Vi sad odlazite. Taman kad se ja uhodavam", "Bravo Tony", "Doći će opet dani kada će ovaj tenor da trese velike arene, a sada ih trese hrabrim srcem i tako treba. Tony ti si car!", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Maja zavodljivo zaplesala u prozirnim tajicama i pokazala trbuh na polovici trudnoće: "Lijepo ti stoji"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS