Opet na sudu

Tony se oglasio nakon uhićenja: 'Nemaju dokaza, ne bojim se nikoga'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su uhićeni njegovi roditelji, naš poznati pjevač Tony Cetinski oglasio se putem Facebooka.

Afera oko lažiranja poreznih prijava prati supružnike Vinku i Mirka Cetinskog od 2011. Sumnja se kako su oštetili poduzetnika Danka Končara za 150 milijuna kuna te su zato i uhićeni. 

Njihov poznati sin Tony oglasio se putem Facebooka putem kojeg apelira na nevinost svojih roditelja.

Tony Cetinski je zaljubljen do ušiju: Ona je njegova žena nad ženama

'Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnički ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine, koja je stečena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. S tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada na ovaj način misli poništiti vještačenje.

Nažalost živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi, a to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji, od čega se nikada neće oporaviti. Ne mrzim ni Končara, ni Nobila, ni Carića, a ni ostale guzoljupce udbaškog bloka, kao što ih se nimalo ne bojim. Čistog obraza mogu reći: Svakome po zasluzi. Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan, ali vjerujem. Hvala svima na podršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju obitelj',
poručio je Tony bez dlake na jeziku.

Naš poznati pjevač više je puta preko medija javno davao podršku roditeljima vjerujući u njihovu nevinost.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS