imaju četiri kćeri

Samozatajna supruga Igora Bišćana rijetko se pojavljuje u javnosti, a po nečemu je baš netipična žena nogometaša!

Marija i Igor Bišćan Grgo Jelavić/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Igor i Marija Bišćan u braku su od 2007. godine i zajedno imaju četiri kćeri, a ona se rijetko pojavljuje u javnosti te nema ni otvorene profile na društvenim mrežama.

Bivši nogometaš Igor Bišćan odabran je za novog trenera Dinama nakon što je uprava kluba odlučila smijeniti Antu Čačića.

Igoru je tijekom igračke, a sada i u trenerskoj karijeri najveća podrška njegova supruga Marija Bišćan, s kojom je u sretnom braku od 2007. godine i zajedno imaju četiri kćeri.

Samozatajna Marija rijetko se pojavljuje u javnosti i ne voli se eksponirati u medijima, a za razliku od većine žena nogometaša, nema ni otvorene profile na društvenim mrežama.

Ipak, Marija se tu i tamo pojavi na fotografijama svojih poznatih prijateljica, poput Ljupke Gojić Mikić i Ive Radić, na kojima imamo priliku vidjeti da opravdano slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Igor i Marija upoznali su se dok je ona još bila studentica ekonomije, a zbog ljubavi prema Igoru selila se i živjela s njim gdje ga je karijera vodila.

Vjenčali su se nakon tri godine veze, a na svadbi su im kumovi bili bivši nogometaš Tomo Šokota te Marijina prijateljica iz djetinjstva.

Jedan su od najstabilnijih parova na domaćoj sceni i uz njihov brak ne veže se niti jedan skandal.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari u uskoj haljini istaknula svaku oblinu i pokazala rezultate boravka u teretani i po nekoliko sati dnevno

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Iris Livaja proslavila rođendan u atraktivnom izdanju, a nitko ne može vjerovati koliko joj je godina!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS