Rođeni Amerikanac

Evo tko je suprug Sanaderove starije kćeri! Zbog njega se preselila u drugu državu, a poznato je i čime se bavi

Petra i Bruna Sanader Tom Dubravec / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Petra Sanader navodno je u braku od 2021. godine, a sada se saznalo više informacija o njezinom suprugu.

Starija kći Ive Sanadera, Petra Sanader već godinama živi u dalekoj Americi, a sada se doznalo da je udana. Par je navodno u braku od 2021. godine, a suprug joj se zove Michael koji je rođeni Amerikanac, piše Imperijal.net.

Njezin suprug navodno je glazbenik, a kako spominje Imperijal.net, član je benda koji je popularan diljem Texasa. Supružnici žive u kući velikoj otprilike 150 m2, koja se nalazi u kompleksu kuća i apartmana pod nazivom Canyonside and Falconhead West, u gradu Austinu, u Texasu.

Inače, Sanaderova kći ranije je živjela u New Yorku te se bavila glumom.

Više informacija o udaji Petre Sanader pročitajte OVDJE.

Sanader osim Petre ima i kćer Brunu. Sanader je kćeri dobio u braku s Mirjanom Sanader, a više o njima pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sofia Vergara objavila novu fotku na kojoj je svu pozornost privukao ožiljak od operacije, pod nož je išla prije nekoliko mjeseci

Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

Dalibor Matanić prvi put u javnosti nakon afere koja je šokirala Hrvatsku, njegov izraz lica otkriva kako se zbog svega osjeća

Znate li da Vuco ima prelijepu kćer? Ne voli se javno eksponirati, a evo čime se bavi

Povezana vijest Celebrity Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

Povezana vijest Celebrity Elton John o svom zdravstvenom stanju: ''Da vam budem iskren, nije ostalo puno...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS