"ništa nisam imala..."

Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Sara Damnjanović - 9 Sara Damnjanović/Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Sara Damnjanović poznata je na društvenim mrežama već dulje vrijeme, no nije imala uvijek novca i mogućnosti da uživa u luksuzu kao danas.

Srpska influencerica i bivša misica Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, često na društvenim mrežama pokazuje kako uživa u luksuznom životu.

Sara progovorila o privatnim avionima i putovanjima te se osvrnula što stoji iza toga, piše Blic.

"Iza privatnih aviona stoji to da sarađujem s jednom aviokompanijom, koju reklamiram. Što se tiče automobila i svega ostalog što vidite, sama sebi sam kupila. Dogodilo se da sam sklopila razne ugovore s nekoliko različih brendova, s kojima sam surađivala i po nekoliko godina. Taj novac sam ulagala u obiteljske biznise, slušala sam savjete svojih roditelja, ulagali smo zajedno u poslove. To jeste dosta novca, ali kada pogledam koliko sam radila cijeli život i koliko sam sebe žrtvovala, došla sam u tu situaciju da si sve mogu priuštiti", rekla je pa nastavila:

"Ljudi uglavnom vide jednu stranu mog života, vide taj sjaj i glamur, ali ne shvaćaju da sam dosta propatila, posebno kroz svoju sportsku karijeru, kada doslovno ništa nisam imala. Moja obitelj i ja smo imali za normalan život, ali naši roditelji su sav novac uložili u sport kojim smo se bavili", rekla je Sara.

"Pritom, nas je troje, natjecanja su skupa. To su putovanja, nekada i na tjednom nivou, to sve mnogo košta. Teakwondo je zaista skup sport, zbog kog su moji roditelji prodali svo zlato iz kuće, svoje burme, apsolutno sve što smo imali, oni su prodali da bi nama platili natjecanja", objasnila je.

Progovorila je i o susretu koji joj je promijenio život.

"Nekada sam morala imati i po četiri treninga na dan kako bih skinula posljednje kilograme. Jako sam se žrtvovala, u kafić nisam sjela do svoje dvadesete godine, tinejdžerske godine i ne pamtim. Sjećam se jednog trenutka kada sam s bratom sjedila u sauni, kroz glavu mi je prolazilo: 'Je li sve ovo vrijedno?' U tom trenutku, kada sam to razmišljala o sebi i svojim roditeljiima koji sve ulažu u nas, otvaraju se vrata od saune i ulazi čovjek koji je u kolicima išao dolje po podu, bez nogu, i pozicirao se pored nas. Rekao nam je da imao prometnu nesreću, ali da i dalje svaki dan nalazi motivaciju za život. Tada su svi moji problemi nestali. Nekada treba obratiti pažnju na te neke znakove pored puta, svemir nam daje znakove da ne odustajemo i da uvijek može gore, zbog čega bi se trebali nastaviti boriti", zaključila je Sara.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Obitelj Kovačić ima dupli razlog za slavlje: Osim pobjede naše reprezentacije, obilježavaju još jedan poseban dan!

Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

Povezana vijest Zanimljivosti Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića, za ovaj raskoš u Španjolskoj izdvojio je vrtoglavih deset milijuna eura!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS