Počasna gošća

Tko je žena koja je ''jahala'' Seinom na otvaranju Olimpijskih igara? Prisjetite se prizora od kojih su se svi ježili

Floriane Issert na Olimpijskim igrama Afp 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ovih prizora s otvaranja Olimpijskih igara mnogi će se još dugo sjećati, evo tko je žena koja je imala čast upisati se u povijest.

Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu obilježili su spektakularni prizori koji su trajali četiri sata, ali jedan dio ceremonije mnogima se posebno urezao u pamćenje.

Naime, rijekom Seinom u jednom trenu na metalnom konju krenula je ''galopirati'' žena u oklopu.

Jureći preko vode, gledateljima je oduzela dah, a potom je na bijelom konju dojahala do Eiffelovog tornja te predala olimpijsku zastavu.

A evo tko je ona.

U srebrnom oklopu s kapuljačom nalazila se Floriane Issert, dočasnica Nacionalne žandarmerije koja je dobila jedinstvenu čast.

No, ona nije bila jedina s maskom. Nakon podizanja zastave, Olimpijsku baklju počela je nositi misteriozna osoba s crnim ogrtačem, bijelom kapuljačom i s licem prekrivenim tamnom mačevalačkom maskom, ali identitet ove osobe još nije poznat.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Celine Dion oglasila se nakon emotivne izvedbe u Parizu, njen nastup svi su sa suzama gledali: ''Tako sam sretna…''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Bivšu olimpijku danas zovu najtužnijom princezom na svijetu, očito je da je ovo za nju bilo posebno emotivno pojavljivanje

Povezana vijest Celebrity Društvene mreže pune su kritika na nastup Lady Gage na Olimpijskim igrama: ''Najgora izvedba ikad, pa ona ni nije Francuskinja!''

Povezana vijest Celebrity Rijetke fotografije kraljevske obitelji s plaže obišle su internet, a dama o kojoj svi pričaju bila je fokus paparazza

Povezana vijest Celebrity Premijer Plenković uspješno se izborio s kišom na otvaranju Olimpijskih igara, a evo tko je još od poznatih bio u Parizu!

Povezana vijest Celebrity Kolinda se javila iz grada ljubavi sa suprugom Jakovom, nismo ih već dugo vidjeli zajedno!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS