24 godine razlike

Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Njegova je najveća podrška i u ovim turbulentnim danima

Isidora Mijanović - 4 Ante Čizmić / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U danima kada se našao u centru pozornosti zbog uhićenja na Bajakovu Sergeju Trifunović podršku pruža 24 godine mlađa supruga Isidora.

Ovih dana u centru pozornosti ponovno se našao srpski glumac Sergej Trifunović zbog uhićenja na graničnom prijelazu Bajakovo. Odmah pri uhićenju dopremljen je u Split zbog prošlogodišnje objave na društvenim mrežama u kojoj je vrijeđao hrvatsku policiju. Prilikom cijelog događanja bila je prisutna i njegova supruga Isidora, koja je kasnije tijekom dana objavila kako jedno vrijeme nije mogla doći u kontakt s Trifunovićem.

Ta 28-godišnja freelance redateljica glazbenih spotova u braku je s 52-godišnjim glumcem od svibnja ove godine. Na Instagramu, na kojem rijetko objavljuje fotografije sa suprugom, prati je oko 12 tisuća pratitelja. Svoj život drži veoma privatnim, a kratkom internetskom pretragom moglo se pronaći kako je prije gotovo deset godina sudjelovala u diplomskoj predstavi 26. generacije riječke škole glume Ri Teatar.

Uz Isidoru, Sergeja je ispred Općinskog prekršajnog suda u Splitu čekao pas Milo, zbog kojeg je prošle godine bio uhićen.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi pričaju o bliskom susretu ovih dviju seks-bombi, fotografijama koje vidite opis ni nije potreban!

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović uhvaćen je ispred suda u Splitu, kasnio je na ročište, a s njim je bila i 23 godine mlađa supruga

Povezana vijest Zanimljivosti 10 glumaca kojima je srce veće od ega

Povezana vijest Celebrity Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

Povezana vijest Nekad i sad Evo kako je Minea izgledala na početku svoje karijere, imidž je često mijenjala, a s jednom frizurom bila je neprepoznatljiva!

Povezana vijest Celebrity Teški dani za Nevenu Rendeli, bol zbog gubitka ne prolazi: "Svaki korak koji napravim, svaki pokret...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS