Prelijepa 23-godišnjakinja

Evo tko je djevojka švedskog fenomena čije ime sada svi znaju, njihov poljubac nakon obaranja rekorda obišao je svijet

Armand Duplantis i Desire Inglander - 11 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Armand Duplantis deveti put u karijeri srušio je svjetski rekord u skoku s motkom, a nakon toga potrčao je u zagrljaj djevojci, evo tko je ona.

Švedski atletičar Armand Duplantis deveti put u karijeri srušio je svjetski rekord u skoku s motkom.

Ovoga puta je to učinio na Olimpijskim igrama u Parizu, i to tako što je preskočio visinu od 6.25 metara, a njegov uspjeh brzo je obišao svijet.

Dok je cijeli stadion slavio s njim, on je u zagrljaj otrčao samo jednoj osobi, svojoj djevojci, 23-godišnjoj manekenki i influencerici Desiré Inglander.

Desiré nije krila sreću zbog velikog uspjeha svog dečka, a par se čvrsto izgrlio te izmijenio nekoliko poljubaca pred desecima fotografa.

Mlada Desiré je vrlo popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima 326 tisuća pratitelja, a na TikToku je prati 420 tisuća ljudi.

Upravo na TikToku podijelila je i trenutak kojim se njen dečko upisao u povijest.

Upoznali su se 2020. godine na zabavi u Stockholmu. Ona je tada rekla da je izašla van samo kako bi plesala, ali naposljetku se počela dopisivati s Duplantisom na Snapchatu i nekoliko mjeseci poslije konačno su otišli na spoj.

"Desiré mi donosi tako sjajnu ravnotežu u životu. Tako je lijepo moći se vratiti kući i pobjeći u potpuno drugačiji svijet i uživati zajedno što god da radimo. Ona je sjajna prijateljica na putovanjima", rekao je Duplantis jednom prilikom.

Na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a kako ova lijepa plavuša izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Dok se Ella Dvornik u badiću hvali preplanulim tenom, mišićavi trbuh ukrao je poglede muškarcima, ali i ženama!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Vlatka Pokos objavila je značajnu poruku nakon šuškanja o prekidu s dečkom: ''Mislio je da može imati kontrolu...''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna primijetio je nešto jako uzbudljivo na snimci s Olimpijskih igara: ''Idemoooo!''

Povezana vijest Celebrity Ponosna Maja Šuput oglasila se nakon koncerta u Kninu: ''Oluja za sve ima poseban značaj, biti dio ovog...''

Povezana vijest Celebrity Shrvana Lopez ovim je potezom dala do znanja da je završila s Affleckom, ali situaciju dodatno otežava najnovija informacija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS