Svestrani Aurel!

Tko je mladi isklesani Osječanin i debitant na OI? Iza njega je ogromna tragedija zbog koje je i došao do ovolikog uspjeha

Aurel Benović - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Veliku pozornost javnosti danas je privukao Aurel Benović, mladi Osječanin koji se prvi put predstavio na Olimpijskim igrama i prošao u finale.

Prvog dana Olimpijskih igara Hrvatska je ostvarila nekoliko uspjeha, a jedan od njih priuštio je i mladi Aurel Benović.

Sa sjajnim bodovima u preskoku, Aurel se, kako stvari stoje, kvalificirao u finale, piše gol.hr.

No, umjesto sjajnim preskokom koji je mnogima oduzeo dah, ženska strana gledateljstva uzdisala je zbog nečeg drugog.

Ovaj 23-godišnji Osječanin može se pohvaliti isklesanim tijelom, a svu pozornost privlačile su tetovaže koje ima po rukama i na vratu.

Svojim mišićavim tijelom voli se pohvaliti i na Instagramu, međutim, brojne dame bit će razočarane.

Aurel je u sretnoj vezi, a istaknuo je kako ga u Parizu prati i njegova djevojka koja mu je bila podrška u najtežim trenucima.

Gimnastiku je počeo trenirati sa 4 godine. Rano je ostao bez oca, a nedavno i bez majke koja ga je pratila od početaka gimnastičke karijere. Borba za Pariz bilo je obećanje mami nedugo prije njezine smrti.

"Siguran sam da sam imao potporu odozgora. Njena ruka me pazila i motivirala tijekom svih ovih nastupa, a i cijelog ovog natjecateljskog razdoblja. To mi je dalo još jednu dodatnu motivaciju da pokušam izboriti Olimpijske igre. I evo, uspio sam održati obećanje i jako sam sretan zbog toga", rekao je Benović za Sport Nove TV.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Suprugu Tomislava Karamarka dugo nismo vidjeli, a zbog svog zaštitnog znaka ponovno je privukla sve poglede na vrućoj špici!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jelena Rozga otkrila da je ponovno zaljubljena: ''Više nisam solo igračica!''

Povezana vijest Celebrity Bivša reality zvijezda ima 53 godine, a tijelo poput djevojke! Kričavi badić istaknuo je njen preplanuli ten i manekenski izgled

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pozirala je sa suprugom Lepe Brene pa njoj poslala znakovitu poruku iz njegovog zagrljaja!

Povezana vijest Celebrity Jelena Perčin opet je rasplamsala glasine o vezi s našim glazbenikom, on je bivšu ostavio pred vjenčanje zbog nove ljubavi

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel objavila je nove romantične fotke iz Splita, evo kako su ona i Ivan iskoristili sunčani petak!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS