više nije tajna

Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

Valentina Walme Đorđe Jovičić/PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tina Walme na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim dečkom Markom Petrićem uz koju je podijelila i jednu sretnu vijest.

Zagrepčanka Tina Walme već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica i svi joj se dive gdje god se pojavi, no njezino srce već neko vrijeme pripada samo našem zgodnom glumcu Marku Petriću.

Prvi put su zajedno snimljeni još 2020. godine nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a sada su podijelili i jednu sretnu vijest.

"Nije tajna da je ples moja ljubav i strast, a od danas nije ni tajna da se moja najdraža osoba Marko Petrić natječe u mom najdražem showu Ples sa zvijezdama", napisala je Tina na svojem Instagramu uz zajedničku fotku s Markom koji je jedan od natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji se ove godine vraća na Novu TV.

U komentarima su mnogi čestitali Marku i poželjeli mu sreću, a nanizali su se i komplimenti na račun zgodnog para.

Marko je postao omiljen među domaćom publikom kao glumac iz serija "Čista ljubav" i "Drugo ime ljubavi", a slovi kao jedan od najperspektivnijih domaćih glumaca mlađe generacije, što je publika već prepoznala i osigurao je velik broj obožavatelja.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica je i prije 15 godina birala haljine s opasnim izrezima, a svi se slažu da je danas još zanosnija!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS