"stisnula se"

Je li ovo najvruće izdanje naše najseksi plesačice? Zbog njezina sićušnog kostima od lateksa mnogi su ostali bez teksta

Valentina Walme Đorđe Jovičić/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tina Walme je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi crveni kostimić od lateksa u kojem je nastupila u prvoj epizodi All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Zagrepčanka Tina Walme još je jednom obranila svoju titulu najseksi Hrvatske plesačice koja je prati već neko vrijeme.

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u sićušnom kostimu od crvenog lateksa u kojem je nastupila u prvoj epizodi All stars sezone showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" kao plesna pratnja glumici Katarini Baban koja je, također odjevena u crveni lateks, zapalila pozornicu svojom transformacijom u grčku pjevačicu Eleni Foureire.

"Stisnula se u kostim", napisala je Tina pored fotke iz backstagea kojom je dobar dio svojih pratitelja ostavila bez teksta, pa su joj u komentarima ostavili samo emotikone vatrice i srca, a oni koji su ipak uspjeli nešto napisati, nisu štedjeli na komplimentima.

"Predivna i jedinstvena Tina", "Fantastično izgledaš", "Žena bomba", "Prezgodna", dio je pohvala koji je dobila za svoj izgled na fotki, a mnogi su se složili i daje ovo jedno od njezinih najvrućih izdanja dosad.

Tinu je publika zavoljela nakon što je 2013. godine u showu "Ples sa zvijezdama" bila mentorica glumcu Janku Popoviću Volariću, a sudjelovala je i u brojnim drugim projektima Nove TV.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS