Baš blista!

Tina Vukov iznenadila rijetkom fotkom u badiću, a neki su zaključili da joj niti jedna žena nije ravna

Tina Vukov - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tina Vukov je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u badiću pa dobila brojne komplimente i pohvale na račun ljepote.

Pjevačica Tina Vukov nema naviku na društvenim mrežama objavljivati razgolićene fotografije pa je ona koju je posljednju objavila mnoge iznenadila i to ugodno.

Naime, Tina je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u badiću što je iznenadilo mnoge, ali joj i donijelo brojne komplimente na račun izgleda.

"Samo neko vrijeme za plažu", napisala je Tina uz objavu.

"Tina, ni jedna žena nije ti ravna. Predivna si kraljice", "Malo si nas iznenadila. Kakvo predivno tijelo", "Tina prekrasna", "Blistaš", poručili su joj u komentarima.

Nakon nekoliko godina izbivanja s glazbene scene mlada pjevačica nedavno se vratila pjevanju, a bila se povuklazbog prevelikog pritiska sa svih strana, s kojim se nije mogla nositi. 

'Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe'', izjavila je nedavno za IN Magazin

Danas 32-godišnjakinja svoju glazbenu karijeru započela je vrlo rano, već s 14 potpisala je svoj prvi diskografski ugovor, a nakon desetak godina na sceni umorila se i odlučila predahnuti od estrade kojoj se sada ponovno vratila. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS