Tko vam je naj?

Tim 40+: Slavni muškarci koji dobro nose svoje godine

showbuzz DNEVNIK.hr

Pojava prvih znakova starenja uglavnom izaziva očaj i zabrinutost, no za ove zgodne muškarce koji su zašli u 40-te, to ne vrijedi!

Obično se za žene kaže da su kao vino - što starije, to bolje. No, mi donosimo i listu glumaca koji su nam s godinama sve ugodniji oku...

Koje svjetske zvijezde izgledaju starije nego što zaista jesu

Glumac George Clooney smatra se slavnim muškarcem koji najgracioznije stari i dobro nosi svoje godine. Njegova prosijeda kosa njegov je zaštitni znak, a brojne žene bi voljele proći prstima kroz nju... No, Amal ne da ni blizu.

Znamo da je teško za povjerovati, no i Brad Pitt zakoračio je na ovu listu. Slavni je glumac zasjeo na drugo mjesto, a za ovim 50-godišnjakom i dalje uzdišu žene diljem svijeta.

Na trećem mjestu je Johnny Depp, koji je također već u pedesetima. Trebat će nam koja boca ruma da bismo lakše prihvatili ovu činjenicu...

Među top 5 našli su se i 'James Bond' Daniel Craig (46), kao i australski glumac Hugh Jackman (45).

No, i Hrvatska ima svoje adute. Tako su se na listi hrvatskih glumaca koji dobro nose svoje godine našli Tarik Filipović i Rene Bitorajac, obojica 42-godišnjaci.

Tu su i 41-godišnji Goran Višnjić, 44-godišnji Leon Lučev te 40-godišnji Hrvoje Klobučar. Mora se priznati da su dečki vrlo ugodni oku, a s time se posebno slažu njihove vjerne obožavateljice.

Koga biste vi još dodali na ovaj (seksi) popis?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS