''Zgodna mama''

Lijepa Hrvatica nakon ljubavi s Mamićem odselila se u Ameriku, a sad se pohvalila kako uživa u novom poglavlju svog života!

Tia Jurčić - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Lijepa Tia Jurčić podijelila je novu fotografiju iz Amerike, gdje sada živi, a nove prijateljice hvale njen izgled.

Tia Jurčić, lijepa Hrvatica koja je svima ostala poznata po braku s Marijom Mamićem, ne skriva koliko je sretna nakon što se odselila u Ameriku.

Fotografirala se pokraj bazena kako uživa u hladu, a u Americi je upoznala i nove prijateljice koje su je nahvalile u komentarima.

''Zgodna mama'', ''Opsjednuta sam!'', ''Mačka'', pisale su joj u komentarima.

Podsjetimo, od 2017. godine Tia je bila u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga nosila je prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu. Razveli su se prošle godine.

Prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godina braka te su ostali u odličnim odnosima. Mario Mamić iz bivšeg braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

Sad je u sretnoj vezi s NBA zvijezdom Kennyjem Smithom već nekoliko mjeseci. Više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

I Kenny iza sebe ima dva braka i iz prvog ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. S drugom suprugom Gwendolyne Osoborne, s kojom je u braku bio od 2006. do 2018. godine, također je dobio dvoje djece.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Tenisač iz Splita koji niže uspjehe privatni život skriva od javnosti, ali ipak je poznato tko mu je najveća podrška

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

Povezana vijest Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

Povezana vijest Celebrity Tia Mamić objavila rijetku fotku s čovjekom koji joj je iznimno važan u životu, uvijek rado ističe koliko joj je stalo

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS