Na izboru ljepote

U borbi za krunu: Lijepa djevojka dinamovca Brune Petkovića natječe se za titulu misice

Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nogometaš Bruno Petković ne skriva svoju ljubav prema mladoj studentici Tei Slavici.

Mlada ljepotica postala je medijska zvijezda još krajem veljače.

Riječ je o 19-godišnjoj manekenki Tei Slavici, djevojci mladog dinamovca i reprezentativca Brune Petkovića, koji slovi za jednog od najpoželjnijih u trenutačnoj postavi ovog nogometnog kluba.

Ipak, i zagrebačka studentica vrlo je atraktivna, pa ne čudi što su o njoj počeli pisati baš svi domaći mediji. Tako je prije mjesec dana Tea imala oko 1500 obožavatelja na Instagramu, dok ih je sada više od 4200, a brineta nema problema s objavljivanjem seksi fotografija.

Lijepom djevojkom voli se hvaliti i sam nogometaš, koji je prije mjesec dana podijelio njihovu prvu zajedničku fotografiju na Instagramu te time potvrdio svoju ljubav prema samo jednoj.

Dok Bruno marljivo trenira, Tea se sprema za izbor za Miss Universe koji će se održati krajem travnja.

"Uz moju obitelj i prijatelje, najveća mi je podrška Tea. "Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila, nego ja nju", otkrio je Bruno u intervjuu za Story.hr.

Ne sumnjamo kako će Tea itekako izazvati interes na izboru, a tko zna, možda će upravo ona biti proglašena novom Miss Universe Hrvatske. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Dvije žene Ivana Šarića: Jednoj poručio da je bomba, a drugoj "ali kad sam te vidio, pa skoro sam..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS