Kraj veze?

NEVOLJE U RAJU Karijera mu važnija od Taylor Swift

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon objave sretno zaljubljene veze, čini se kako su Taylor Swift i Tom Hiddleston imali ozbiljnu svađu.

Iako je ovaj sretno zaljubljeni par punio gotovo sve svjetske naslove, čini se kako su naišli na prvu ozbiljnu prepreku.

Prema pisanju nekih američkih medija, glumica Taylor Swift i njezin novi dečko Tom Hiddleston ranije ovoga mjeseca imali su ozbiljnu svađu. Izvor tvrdi još jedan detalj. Čini se kako par više ni ne viđamo toliko često u javnosti kao prije.

Poznati je glumac prošloga mjeseca bio na snimanju novoga filma. Na putovanju mu se pridružila i djevojka Taylor Swift. Izvor blizak UsWeekly-ju tvrdi kako nisu mogli uskladiti rasporede pa je zbog toga i došlo do svađe.

Glumac u Australiji snima novi nastavak filma Thor, a čini se kako ga je karijera stajala ljubavi.  Izvor tvrdi kako se pjevačica jako trudi održati vezu i unijeti romantiku u vezu, no čini se kako je glumcu posao i karijera važnija.

Par je prošloga mjeseca objavio kako je skupa. Nakon toga, putovali su u Nashville i Tennessee gdje ga je pjevačica upoznala s roditeljima. Kasnije su otputovali u London gdje je glumac upoznao Taylor sa svojom majkom.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS