Više od idola

'Ponekad su najveće ljubavi neuzvraćene i neostvarene'

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je mnogima pomogla svojom glazbom a sada je otišla korak dalje i osobno svojim fanovima dijeli ljubavne savjete...

Taylor Swift je još jednom pokazala koliko joj fanovi znače te je podjelila nekoliko svojih mudrosti s njima na Instagramu.

Taylor iznenadila obožavateljicu

Nakon što joj se mlada obožavateljica Hannah obratila za savjet u vezi neuzvraćene ljubavi, Taylor je mudro odgovorila, 'Neuzvraćena ljubav je jednako vrijedna kao bilo koja druga vrsta ljubavi. Jednog dana ćeš naći nekog tko će te voljeti na isti način'. 

 

'Taylor, ima taj jedan dečko koji je sladak i šarmantan i nasmijava me. Dečko koji mi se ispričao što jede ispred mene kad je čuo da nisam doručkovala, dečko koji je odrastao u istoj ulici kao ja, koji svira gitaru poput mene, koji mi je bio prvi najbolji prijatelj, kojeg sam upoznala kad sam imala sedam, a on devet. Jednom, kad smo bili mlađi, rekao je kako sam ja poput njegove djevojke jer sam cura i prijatelji smo. Zaljubljena sam u njega najviše na svijetu, a ja se njemu nikad neću sviđati. I ima djevojku koju obožava i lijepa je i zgodna i čak je i dobra prema meni. Taylor, možeš li mi dati neki savjet? Volim te. Hannah', napisala je shrvana obožavateljica.

No, sigurni smo kako joj je Taylorin odgovor itekako uljepšao dan.

 

'Hannah. Oči, oči, oči. Wow. Imaš najljepše, divlje, djetinjaste oči. Sad ću se sabrati. Ok, što se tiče ovog dečka. Mislim da svi odrastemo misleći da je jedina ljubav koja se smatra pravom ona koja traje zauvijek ili je u potpunosti realizirana. Kad imaš slomljeno srce, prva stvar koju ljudi pitaju je koliko ste bili skupa. Kao da se bol može odrediti količinom vremena koju si proveo s nekim ili uopće činjenicom da je ljubav bila uzvraćena. Ne mislim da to tako funkcionira. Mislim da je neuzvraćena ljubav jednako vrijedna kao svaka druga. Jednako je uzbudljiva i jednako teška. Bez obzira što se dogodilo, želim da znaš da je ono što osjećaš velikodušno i lijepo i dobro. Voliš nekog samo zato što ga voliš, ne zato što ti je bitno da te voli nazad. Diviš se nečemu radi ljepote, bez potrebe da to posjeduješ. Osjećaj se dobro što si osoba koja može tako voljeti. I sigurna sam kako ćeš jednog dana pronaći nekog tko će tebe tako voljeti', napisala joj je Taylor.

 

Ushićena obožavateljica je nakon primljenog odgovora svoje omiljene pjevačice napisala kako je Taylor starija sestra koju nema.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS