Svaki dan treba slaviti!

Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

Tatjana Jurić PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tatjana Jurić uz novu fotografiju koju je podijelila na Instagramu otkrila je da slavi 39. rođendan.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić svojom posljednjom objavom na Instagramu potaknula je lavinu komentara.

Podijelila je svoju fotku uz koju je otkrila da joj je rođendan, a njezine godine mnoge su iznenadile.

"39 danas! Ili, možemo i ovako: za ravno 11, ako Bog da, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al' i kad nam je 'ružno'. Hvala svima koji su me već jutros razveselili!" napisala je voditeljica pored fotke na kojoj nasmiješena pozira na radnom mjestu u majici s grbom grada Zagreba.

"Ne izgledaš kao da ti je 39", "Kao djevojčica", "Predivna si, Tajči", pisali su joj pratitelji, koji su je u kratkom roku osim komplimentima obasuli i čestitkama za rođendan.

Na radost mnogih, Tatjana se nedavno vratila na male ekrane, i to na Novu TV, u kojoj je prije više od 15 godina započela voditeljsku karijeru, a sada ju gledamo u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

"Televizija je za mene mnogo više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono 'iza' i jest razlog zbog kojeg toliko volim televizijsku produkciju", rekla je Jurić uoči prve epizode emisije koja je s emitiranjem započela 30. siječnja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS