ne voli ograničenja

Naša voditeljica javila se s popularne destinacije pa otkrila od čega je odustala u zadnji tren: "Nisam ušla, neka hvala, dobru zabavu"

Tatjana Jurić - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tatjana Jurić posljednjih nekoliko dana uživa izvan granica Hrvatske, a sada nam je otkrila kako se nalazi u Kapadokiju.

Voditeljica Tatjana Jurić podijelila je na svom Instagram storiju fotografije i video zapise iz Turske, a pratiteljima je u njima pokazala niz avantura u kojima se našla tamo.

U storiju je otrkila kako su se uputili prema podzemnom gradiću Kaymakli, ali je onda skužila da to mjesto ipak nije za nju.

"Nisam ušla. Pola sata uskih tunela pod zemljom u jednom smjeru, hrpa ljudi..Neka hvala, dobru zabavu, ja ću googlat", napisala je.

Mračne tunele, odlučila je zamijeniti suncem i kavom, a otkrila je i što posebno ne voli na putovanjima.

"U međuvremenu, na površini... Mi smo fino otišli na sok i kavu! Kako da vam kažem, ne volim da me ograničavaju!", dodala je.

Pozirala je i s maramom na glavi pa preporučila pratiteljima kako je ovo definitivno grad koji moraju posjetiti.

"Kapadokija kao da je na nekom drugom planetu! Ako razmišljate o jednom putovanju kojega si priuštiti, neka to bude ovo, sat vremena leta od Istanbula.".

"Svaka čast", "Savršena za 10", "Baš te obožavam pratiti", "Božanstvena", "Prekrasno biće, izvanredna žena", pisali su joj oduševljeno pratitelji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Bosanski glazbenik s razlogom se pohvalio golišavim torzom, sve je objasnio: ''Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lepa Brena objavom na Instagramu pokazala što zbilja misli o Aleksandri Prijović: "Svaka čast za ovu ljubav i poštovanje!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS