Otkrila i s kim uživa

Naša lijepa voditeljica podijelila rijetku fotku u badiću i komplimenti su odmah pali: "Moment kada svaki pjesnik ostaje bez stihova"

Tatjana Jurić Nova TV 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tatjana Jurić na Instagramu je objavila fotografiju u badiću i to iz hotela u Španjolskoj koju je ove godine odabrala kao savršenu destinaciju za ljetni odmor.

Naša popularna televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić otkrila je na profilu na Instagramu kamo se uputila na ljetni godišnji odmor i objavila rijetku fotografiju u badiću kojom je sve ostavila bez teksta.

"Dobar dan", napisala je Tatjana na španjolskom jeziku uz fotografiju, te kao lokaciju navela i jedan hotel u Madridu. 

Uz fotografiju je objavila i nekoliko storyja u kojima je otkrila da joj društvo pravi prijateljica i kolegica Mia Kovačić.

"Opaaaa", "Hola Madrid", "Seksi", "Slatkica", "E ovo je moment kada svaki mogući pjesnik ostaje bez stihova. Jer nekada...Ono što vidiš je lijepo, lijepo, a neopisivo", "Uvijek predivna", "Savršenstvo prirode",  poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Tatjana je nedavno uživala i u Šibeniku odakle je objavila fotografiju na kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, za koju je također dobila niz komplimenata i lajkova.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Bio je na skroz lošem glasu i upadao iz skandala u skandal, ali uz nju je uspio zaboraviti imidž zločestog dečka i vratiti obiteljski ugled

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS