Bila je anksiozna

Mislili su da ima sve: Tajči progovorila o borbi s depresijom i suprugom

showbuzz DNEVNIK.hr

Nekadašnja pop zvijezda, koja je preselila u Ameriku, u svom je showu progovorila o borbi s depresijom i anksioznošću, što je utjecalo i na njezin brak!

Uskoro bi trebala krenuti druga sezona internetskog showa 'Waking up In America' na kojem naša pjevačica Tatjana Matejaš Tajči radi sa svojim suprugom, Matthewom Cameronom. U prvoj epizodi druge sezone Tajči je otkrila da joj je cilj inspirirati ljude i potaknuti ih da se probude i žive svoje živote punim plućima.

'Mnogi moji gosti doživjeli su buđenje nakon pretrpljenih bolesti ili gubitka voljenih osoba. Svojom emisijom želim pokazati gledateljima da se svatko od nas može probuditi i krenuti dalje bez obzira na to koliko nešto može biti teško. Nije jednostavno, ali definitivno se može', poručuje Tajči, koja je otkrila i vlastite problematične životne trenutke.

Prošlo je 15 godina – Tajči podijelila fotografije s vjenčanja!

'Ja sam dvaput zapela u životu – prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo sam promijenila kontinent i napustila svoju uspješnu karijeru pjevačice. No onda sam ponovno zapela. Udala sam se, stvorila predivan dom, produbila vjeru, no i dalje sam se borila s depresijom, anksioznošću i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastalo tek u trenutku kad sam shvatila da sve promjene u životu mogu napraviti jedino ako ta želja dolazi iznutra pa sam upravo to i učinila. Stoga želim svoje gledatelje potaknuti da žive s više ljubavi, radosti, slobode i hrabrosti. Putujući diljem Amerike, upoznala sam različite tipove ljudi, a njihove su me priče inspirirale. Želim da sada inspiriraju i vas', rekla je pjevačica u prvoj epizodi svog showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS