Totalni zaokret

Sjećate se Tare iz Karme? Žarila je i palila devedesetih, a danas se na scenu vraća ljepša no ikad!

Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tara je bila prva pjevačica grupe Karma koja je u jednom trenutku odlučila napraviti zaokret u karijeri i otići iz benda, a sada je predstavila i prvi samostalan hit.

Nakon četiri godine pauze na domaću glazbenu scenu vraća se Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma.

''Vrijeme je za novi početak, samostalnu glazbenu karijeru'', rekla je Tara koja s novom pjesmom ''Ne vjeruj muškarcima'' najavljuje i novi zvuk. 

Ova atraktivna pjevačica, koja je devedesetih žarila i palila našom glazbenom dance scenom, i danas izgleda gotvo jednako kao i u to vrijeme. Godine ju nisu nimalo okrznule.

Neki od najvećih Karminih hitova bili su ''Noćas te ne dam nikome'', ''Prije nego mi haljinu svučeš'', ''Zemljotres'' i ''Sedam dana'', a lako pamtljivi stihovi ''Amore mio, proklet bio'' i danas se pjevaju.

''Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri'', ispričala je Tara.

 

Njezinu novu pjesmu na YouTubeu neki su usporedili s Rozginim ''Tsunamijem'', no bez obzira na to, fanovi su zadovoljni njezinim novim glazbenim uratkom.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS