kakva figura!

Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

Tao Wickrath Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Tao Wickrath ukrala je svu pozornost u kupaćem kostimu na plaži, gdje je bilo gotovo nemoguće ne pogledati u smjeru slavne ljepotice.

Francuska manekenka Tao Wickrath iskoristila je svoj egzotični odmor na otoku Curaçao kako bi pokazala svoje seksepilne obline.

Paparazzi su je snimili u originalnom bikiniju koji je savršeno istaknuo njezinu zavidnu figuru, a dok je uživala na plaži, nema tko nije pogledao u slavnu ljepoticu.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Tao je inače poznata po svom radu u modnoj industriji i na društvenim mrežama. Rođena je u Francuskoj, ali trenutačno živi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je nastavila svoju karijeru u modelingu.

Stekla je popularnost prvenstveno angažmanima u kampanjama za kupaće kostime i donje rublje, a njezin izgled često privlači pozornost na velikim modnim događajima i društvenim mrežama.

Wickrath je, osim manekenske karijere, poznata i po svom influencerskom radu. Njezin stil života i atraktivne fotografije doveli su je do toga da bude lice različitih brendova i kampanja. Često je povezuju s luksuznim destinacijama i modnim kućama koje promovira na svojim društvenim profilima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Čujete li i vi što i ona? Sonja Kovač ne može doći sebi zbog onog što je izgovorila njezina kćerkica!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Mama Luke Nižetića zadivila ekipu na Instagramu: ''Kad narastem, želim biti gospođa Tamara!''

Razvod Marija Ančića tema je razgovora u splitskim krugovima, mnogi se čude: ''Bili su fenomenalan par''

Tko je supruga princa Edwarda, zbog koje je slao pismo britanskim medijima kad je stvar izmakla kontroli?

Povezana vijest Celebrity Publika plakala kad se na bini pojavio Šaban Šaulić, pogledajte scenu koja je sve natjerala na suze!

Povezana vijest Zanimljivosti Razvod Marija Ančića tema je razgovora u splitskim krugovima, mnogi se čude: ''Bili su fenomenalan par''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS