vruće!

Strastveni poljubac kojim se pohvalila pao je u drugi plan zbog bikinija za koji se činilo kao da ga ni nema na sebi

Tammy Hembrow (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Instagram senzacija Tammy Hembrow pokazala je milijunima svojih pratitelja koliko voli svog dečka, no u prvom su planu bile njezine besprijekorne obline.

Tammy Hembrow (26) i Matt Poole (32) već su neko vrijeme u vezi, a sudeći po fotografijama kojima se hvale, strasti između njih ne nedostaje. "Posljednja fotografija mi je najdraža", pohvalila se Instagram senzacija na svom profilu, a fotografiju joj je komentirao i dečko.

"I meni isto", napisao je Matt ispod fotografije na kojoj slavni par dijeli strastveni poljubac na plaži. Hembrow je na sebi imala jedva primjetni bikini koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu u sićušnim tangicama.

Sudeći po njezinim objavama, kraj ljeta provode na plažama, a uživanja i dobre zabave im zaista ne nedostaje.

Plavokosa ljepotica u jednom je intervjuu istaknula kako jede svaka dva do tri sata kako bi održala svoju besprijekornu liniju, a dan započinje proteinskim shakeom. Tammy je jedna od najpopularnijih australskih influencerica i na Instagramu ju prati 13 milijuna ljudi.

Manekenka ima sina Wolfa (5) i kćer Saskiju (4), koje je dobila s influencerom Reeceom Hawkinsom, a njezin dečko Matt poznat je kao natjecatelj u triatlonu Ironman, koji se smatra jednim od najekstremnijih natjecanja.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS