potpuno se opustili

Njezine prijateljice skinule se u toples, a ona je ovog puta počastila samo prizorom pozadine

showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Gorro i Ezequiel Garay upoznali su se 2010., a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Manekenka Tamara Gorro (33) i nogometaš Ezequiel Garay (33) uživaju na svojoj luksuznoj jahti na kojoj plove u blizini španjolskog otoka Formentera. 

Supružnici su pozvali i prijatelje koji su se potpuno opustili u njihovu društvu. Tamara je bila na podlozi za plutanje prikvačenoj za jahtu s prijateljicama, a one su se skinule u toples. Manekenka, koja inače nema problema sa skidanjem, ostala je u bijelom bikiniju. 

Dok je namještala podlogu za plutanje, Gorro je pružila pogled na svoju utegnutu stražnjicu. Njezin muž Ezequiel za to je vrijeme plivao i ronio. 

Inače, Tamara i Ezequiel upoznali su se 2010., a vjenčali su se dvije godine kasnije u kolovozu. Nogometaš, koji je posljednje igrao za klub Valenciju i u veljači doživio tešku ozljedu desnog koljena, prošle godine, na sedmu godišnjicu braka u posveti na društvenoj mreži opisao je koliko mu je manekenka znači. 

"Devet godina života, ti s 22 i ja s 23, neka djeca nesumnjivo su se odlučila držati za ruke i nikad ne pustiti te živjeti snove zajedno. Danas smo obitelj, danas imamo dvoje predivne djece, danas smo oboje 32-godišnjaci i nastavljamo s istom ljubavlju kao prvoga dana otkad smo se sreli. Hvala ti na tih predivnih i sretnih 9 godina, moja kraljice", napisao je Garay. Supružnici imaju kćer Shailu i sina Antonija. 

Tamara je poznata po golišavim objavama na Instagramu, na kojem ju prati 1,7 milijuna ljudi. Manekenka je tako znala potpuno gola raditi stoj na plaži, a onda je taj prizor servirala pratiteljima. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS