Preslatka objava

Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone je na društvenim mrežama pokazala kćer Serenu koju je rodila prije tri tjedna u Švicarskoj.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, 36-godišnja Tamara na svom je Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Serene koju je na svijet donijela prije samo tri tjedna.

Na preslatkoj fotografiji koju je Tamara odlučila podijeliti sa svojih 450 tisuća pratitelja, njezina starija kćer Sophia u naručju drži malenu sestru, a s njima je i voljeni ljubimac psić Teddy koji se od djevojčica ne odvaja.

"Upotpunila si nas prije tjedna malena Serena. Gledajući koliko Fifi ima ljubavi prema malenoj sestri čini me sretnijom i ponosnijom nego što sam mogla sanjati da ću biti", napisala je Tamara uz objavu.

Tamara i njezin suprug Jay Rutland dobili su Sophiju prije šest godina, a svi zajedno su ovo ljeto proveli na odmoru u Hrvatskoj i tjekom kojeg nitko nije primijetio da je trudna zahvaljujući širokoj odjeći koju je nosila u javnosti.

Vijest da je Tamara rodila drugo dijete medijima je potvrdio njezin otac Bernie, koji je sam prije nekoliko mjeseci u 90. godini dobio sina Acea kojeg mu je rodila 45 godina mlađa djevojka Fabiana.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS